contact Fb Insta home

Jägerhuset

Jägerhuset

Velkommen

Det er muligt at leje Jägerhuset både til hverdag, ferie og fest. 
Vestfløjens sovesale er moderniseret, og nye enkelt – og dobbeltværelser er indrettet i østfløjen. Her er plads til 42 overnattende gæster. Dertil industrikøkken og to store sale til hyggelige sammenkomster med festlige indslag. Udendørs er en stor have med bålplads og overdækket terasse.
Nem parkering foran huset og nabo til Christianssæde slot.

Giv Henrik Fabricius Hansen et kald på + 45 60 13 25 02, så skræddersyer vi sammen et tilbud til dig og din ferie eller fest.

Overnatning

Det er muligt at leje Anemonehuset. Det er seks værelse med i alt 10 senge. Stort køkken/alrum med udsigt til Lollands smukke agre og gamle egetræer. Nyd tætheden til Lollands største skov og varme aftener foran brændovenen i stuen. Er du i det romantiske humør kan du sove i vores nyindrettede bryllupsværelse på 1 sal.
Nem parkering foran huset og nabo til Christianssæde slotspark.

Giv Henrik Fabricius Hansen et kald på + 45 60 13 25 02, så skræddersyer vi sammen et tilbud til dig og din ferie i Anemonehuset.

Møder & Fester

Det er muligt at møder, konferencer og fester i Jägerhuset eller i Jägerladen. Det største rum i Jägerhuset har plads til 60 deltagere enten i stolerækker eller foran borde eller ved runde borde. Der er plads til 140 personer i Jägerladen. Vi har forskellige mødepakker og både med og uden overnatning. Mødedeltagerne kan nyde ture i Christianssæde slotspark eller tætheden til Lollands største skov.
Nem parkering foran huset.

Giv Henrik Fabricius Hansen et kald på + 45 60 13 25 02, så skræddersyer vi sammen et mødepakketilbud/konferencetilbud.

Se mere her >

Jägerhusets lokaler